Bestyrelsesformand
Kim Ahle
Kontakt oplysninger: formand@dch-vejen.dk
Mob: 40688161

Jeg blev medlem af DcH D 6 -1- 2006 hvor jeg startede på hvalpeholdet med min første Ossi en schæferhund. Nu har jeg så min anden Ossi også en schæferhund ??.

Allerede på min første generalforsamling blev jeg valgt som suppleant til bestyrelsen og efter lidt uoverensstemmelser i for sommeren blev jeg så bestyrelsesmedlem, med ansvar for konkurrencer og foreningsjura.

Jeg blev uddannet som træner i 2007, og har siden gjort mit bedste for at følge udviklingen i hundetræning, og jeg siger jer det går hurtig ??

I 2012 blev jeg så Formand et erhverv jeg er rigtig glad for, det er dejlig at være formand i en forening med glade og engagerede medlemmer ??

Ruth Hald
Præsentation

Jeg blev medlem af DCH i 2003, blev medlem af DCH Vejen i 2014 og blev valgt som Kasserer i 2015.

Trine Sønderby
Bestyrelsesmedlem
Betina Borg
Børge Jacobsen
Gitte Bloss
Præsentation

Jeg blev medlem af DCH Vejen i 2014. I 2017 blev jeg valgt ind i bestyrelsen, hvilket jeg har været rigtig glad for. Da min interesse for hunde kun er blevet større, blev jeg uddannet hundeinstruktør i 2018, og har efterfølgende taget mig af forskellige hvalpehold.

Bestyrelsessuppleant 1
Leif Christiansen
Præsentation

Jeg blev medlem i DcH Vejen i 2001, hvor jeg startede med min første hund, en Cocker Spaniel. Siden har jeg haft 2 Breton’er på samme tid, og på nuværende tidspunkt har jeg en Golden Retriever, som jeg træner og konkurrerer i lydighed med.

Derudover er jeg hjælpetræner på C-tirsdagsholdet, og suppleant til DcH Vejens bestyrelse.

Bestyrelsessuppleant 2
Nanna Albeck